Kickstarta dagen på rätt sätt!
Förändra dina morgnar med hälsofokuserade rutiner som främjar välbefinnandet på lång sikt.
Förändra dina morgnar med hälsofokuserade rutiner som främjar välbefinnandet på lång sikt.
Visste du att din frukost kan sakna viktiga näringsämnen?
Många vanliga frukostar saknar viktiga näringsämnen:(1, 2)
• Mineraler: kalcium, järn, kalium, magnesium
• Vitaminer: D och folsyra
• Kostfibrer
• Fytonäringsämnen från frukt och grönsaker
Ditt välbefinnande startar med en bra frukost varje dag
En hälsosam frukost(1, 2, 3) stimulerar ämnesomsättningen, ger energi, främjar minnet och kognitiva funktioner samt upprätthåller viktkontrollen.
Vetenskapen bakom
Vill du veta mer om fördelarna med en hälsosam frukost?
En bra dag börjar med rätt näringsämnen
Det är viktigt att starta dagen med ett näringsrikt mål. Försök att inkludera högkvalitativt protein, komplexa kolhydrater och hälsosamma fetter(4, 5).
Förbättra din morgonrutin med Nutriway™ Morning Nutrition
Innehåller:
• All Plant Protein: högkvalitativt, växtbaserat protein
• Fibre Powder: 3 kostfibrer som främjar tarmhälsan
• Double X: 12 vitaminer, 10 mineraler och fytonäringsämnen
• Stödresurser för hälsosamma vanor
En hälsosam start som sträcker sig längre än din första måltid
Utsökta recept
som hjälper dig att njuta av fler essentiella näringsämnen på morgonen
Yogaprogram
som hjälper dig att varva ner, få kontakt med ditt inre jag och starta dagen på bästa sätt.
Enkla träningstips
som stärker kroppen och hjälper dig att ta kontroll över morgonen och resten av dagen.
Medveten närvaro
som ger ökad kognitiv klarhet, känslomässig reglering och allmänt välbefinnande.
Kom igång med en hälsosam morgonrutin nu
Få i dig alla essentiella näringsämnen och skapa hälsosamma vanor som främjar ditt välbefinnande.
1 Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337–343. [Gibney 38]
2 Bi H, Gan Y, Yang C, et al. Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013–3019
3 de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104–111. [Bi 22]
4 O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8–S26
5 Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86–92. [19]