Aloita päiväsi oikealla tyylillä
Uudista aamusi hyvinvointia tukevien tapojen avulla, jotta pysyt terveenä pitkään.
Uudista aamusi hyvinvointia tukevien tapojen avulla, jotta pysyt terveenä pitkään.
Tiesitkö, että aamiaisestasi voi puuttua tarpeellisia ravintoaineita?
Usein aamiaisesta puuttuu seuraavia ravintoaineita:(1, 2)
• Mineraalit: kalsium, rauta, kalium, magnesium
• Vitamiinit: D-vitamiini ja foolihappo
• Ravintokuitu
• Hedelmien ja vihannesten kasvipohjaiset ravintoaineet
Hyvinvointi alkaa jokaisen päivän alussa
Terveellinen aamiainen auttaa(1, 2, 3) stimuloimaan aineenvaihduntaa, lisäämään energiaa, tukemaan muistin toimintaa ja kognitiivista toimintaa sekä helpottamaan painonhallintaa.
Tieteellinen perusta
Haluatko tietää lisää terveellisen aamiaisen eduista?
Hyvä päivä alkaa oikeilla ravintoaineilla
Päivä on tärkeää aloittaa nauttimalla runsaasti ravintoaineita sisältävä aamiainen. Yritä lisätä siihen laadukkaita proteiineja, kompleksisia hiilihydraatteja ja terveellisiä rasvoja(4, 5).
Tee aamurutiinista omanlaisesi Nutriway™ Morning Nutritionilla
Sisältää:
• All Plant Protein: Korkealaatuinen kasvipohjainen proteiini
• Fibre Powder: Kolmea eri suoliston terveyttä tukevaa kuitua
• Double X: 12 eri vitamiinia, 10 eri kivennäisainetta ja kasvipohjaisia ravintoaineita
• Tukimateriaaleja terveellisten elämäntapojen ylläpitämiseen.
Terveellinen päivän aloitus, joka on paljon enemmän kuin pelkkä ateria
Herkulliset reseptit
sisältävät aamun välttämättömiä ravintoaineita.
Joogaharjoitusten
avulla mieli rentoutuu, löydät sisäisen yhteytesi ja päivästäsi tulee virkistävä.
Helpot treenit
virkistävät kehoasi ja auttavat tekemään aamusta omanlaisesi.
Mindfulness-harjoitukset
edistävät kognitiivista toimintaa, tunteiden säätelyä ja yleistä hyvinvointia.
Aloita terveellisen aamurutiinin luominen nyt
Varmista tärkeimpien ravintoaineiden saanti, ja valitse hyvinvointia tukevia elämäntapoja.
1 Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337–343. [Gibney 38]
2 Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013–3019
3 de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104–111. [Bi 22]
4 O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114: S8–S26
5 Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86–92. [19]